Základní škola Velehrad

Fulltextové vyhledávání

22. 2. Petr

Zítra: Svatopluk
Drobečková navigace

Úvod > Školní jídelna > Jídelníček

               

                 Školní jídelna Základní školy ve Velehradě

                                    Jídelníček    

                

             Stravné za měsíc únor placené v hotovosti uhradit do středy 7.2.2018

 

                            Od  19. 2.   do  23.2.       týden  8.           rok   2018

Den

Jídla

Obsahuje alergeny

Pondělí

    19.2.

přesnídávka – chléb, pomazánka z kuřecího masa,paprika,mléko

polévka – čočková

oběd – rybí karbanátek se sýrem,bramborová kaše, ster.zel.salát,voda,sirup ,ovoce

svačina – špaldova kaše  s grankem,jablko,čaj

 

1.1,1.2,7,10

1.1,9

1.1,3,4,7

     

1.5,7

 

Úterý

    20.2.

přesnídávka –  chléb ve vajíčku,kedlubna,čaj

polévka – z hlávkového zelí s bramborem

oběd –  krůtí plátek na zelenině s žampióny,kuskus,okurkový salát,  

                                             voda,sirup

svačina – veka,pomazánka tvarohová s kápií,karotka,granko

 

1.1,1.2,3,7

1.1,9

1.1,3,7,9,

 

1.1,1.3,7

Středa

    21.2.

přesnídávka – špaldova kostka,pomazánka z taveného sýra s celerem,

                                       rajče,bílá káva

polévka – zeleninový vývar s těstovinovou rýží

oběd – bramborová omáčka, vařené vejce,pečená veka,ovoce,voda,sirup

svačina – chléb,máslo,bílá ředkev,čaj

 

1.1,1.5,6,7,9,11

 

1.1,9

1.1,3,7

1.1,1.2,7

 

Čtvrtek

     22.2.

přesnídávka – cereálie s mlékem,jablko

polévka –brokolicová krémová s květákem

oběd –vepřové maso na kmíně,těstovina,okurek,voda,sirup,

svačina – rohlík,tradiční pomazánkové,rajče,čaj

 

1.1,7

1.1,7,9

1.1,9

1.1,1.3,7

 

Pátek

      23. 2.

přesnídávka – černý chléb,pomazánka z cizrny ,karotka,kakao

polévka   -  česneková s chlebem

oběd  -pečené kuřecí stehno,rýže basmati,salát z čínského zelí,

                                          sirup,voda

svačina – smetanový krém,rohlík,čaj

1.1,1.2,1.3,6,7

1.1,1.2,3,9

1.1,3,7,9

 

1.1,7

 

                                Od  26. 2.   do   2.3.       týden  9.           rok   2018

                       

Den

Jídla

Obsahuje alergeny

Pondělí

    26.2.

přesnídávka – veka,pomazáka z ryb v tomatě,rajče,čaj

polévka – zeleninová s jáhly

oběd – fazole na kyselo,vejce,chléb,pečené buchta,voda,

                              džus,granko                            

svačina – rustálový rohlík,flora,plátek sýra,karotka,granko

 

1.1,1.3,4,7

 7,9

1.1,1.2,3,7

7

1.1,1.2,7,11

 

Úterý

    27.2.

přesnídávka – špaldova kostka,tvaroh.sýr fénix,kedlubna,bílá káva

polévka – sýrová s houskou

oběd –  čína z kuřecího masa, dlouhozrnná rýže,ovoce,voda,sirup,

                            bílá káva

svačina –chléb,pomazánka ředkvičková,paprika,čaj

 

1.1,1.3,1.5,6,7,11

1.1,7,9

1.1,3,7,9,

7

1.1,1.2,7

Středa

    28.2.

přesnídávka – chléb,máslo,povidla,jablko,granko

polévka – drůbková s těstovinou

oběd – masové koule v rajské omáčce,houskový knedlík,ovoce,voda,sirup,granko

svačina –veka,pomazánka vlašská,bílá ředkev,čaj

 

1.1,1.2,7

1.1,9,

1.1,3,7

7

1.1,1.3,3,7

 

Čtvrtek

      1.3.

přesnídávka – černý chléb,brokolicová pomazánka,paprika,mléko

polévka –vločková

oběd –přírodní vepřové žebírko,brambory,míchaný zelný salát, zelenina,

                                   voda,džus,mléko

svačina – ovocná přesnídávka,piškot,čaj

 

1.1,1.2,1.3,6,7

1.1,7,9

1.1,9,10

7

1.1,

 

Pátek

       2.3.

přesnídávka – šlehaný tvaroh,rohlík,čaj

polévka   -  hovězí s játrovou rýží

oběd  -špagety po toskánsku se sýrem (hov.maso), šlehaný tvaroh,voda,džus,bílá káva

svačina – chléb,pomazánka z pohanky,karotka,bílá káva

1.1,1.3,7

1.1,1.3,3,9

1.1,7,9

7

1.1,1.2,7

 

STRAVA  JE URČENA K PŘÍMÉ SPOTŘEBĚ BEZ SKLADOVÁNÍ

 Telefon:571 891 057
  E-mail: kuchyn@zsvelehrad.cz, m.hrabcova@zsvelehrad.cz

 

Seznam alergenů

alergen 1 obiloviny:

1.1 pšenice       1.2  žito       1.3  ječmen       1.4  oves       1.5  špalda

1.6  kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

 

alergen 8 skořápkové plody:

8.1 mandle         8.2 lískové ořechy     8.3  vlašské ořechy    8.4.kešu ořechy    8.5.pekanové ořechy

8.6 para ořechy   8.7 pistácie             8.8 makadamie a výrobky z nich

1) OBILOVINY pšenice,žito,ječmen,
oves,špalda,kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

8) SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich, všechny druhy ořechů alergeny
2) KORYŠI a výrobky z nich 9) CELER a výrobky z něj
3) VEJCE a výrobky z nich 10) HOŘČICE a výrobky z ní
4) RYBY a výrobky z nich 11) SEZAMOVÁ SEMENA /sezam/ a výrobky z nich
5) PODZEMNICE OLEJNÁ /arašídy/ a výrobky z nich 12) OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY 
v koncentracích vyšších než 10 mg,ml/kg,l,vyjádřeno SO2
6) SÓJOVĚ BOBY /sója/ a výrobky z nich 13) VLČÍ BOB /LUPINA/ a výrobky z něj
7) MLÉKO  a výrobky z něj  14) MĚKKÝŠI a výrobky z nich

 

Kalendář akcí

Po Út St Čt So Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4